maanantai 23. lokakuuta 2017

Koiratanssi SM 2017

(c) SporttiRakki
Nyt se on sitten koettu ekaa kertaa: koiratanssin SM-kisat! Lauantaina kisattiin Janakkalassa hienoissa puitteissa, päädyin ilmoittamaan vain Taikan vaikka Lumollakin olisi ollut jo osallistumisoikeus. Sen kanssa pitää kuitenkin vielä treenata voittaja-luokan ohjelmaa ennen kuin mennään seuraavan kerran kisaamaan sillä, koska Lumon uudessa ohjelmassa on paljon uusia juttuja sille. Taika esiintyi ekaa kertaa omalla uudella ohjelmallaan, joka on Totoro-teemainen söpöilyohjelma. Koska Taika nyt vaan on söpö.
(c) SporttiRakki
Kisapaikka oli Taikalle tosi vaikea, koska se päätti heti että tekonurmen täytteenä ollut luonnonkorkki oli maailman herkullisinta ja popsi sitä pitkin päivää. Syömistä se yritti sitten myös esityksen aikana monta kertaa, mikä sitten tietysti näkyi ohjelman sujuvuudessa ja pisteissä. Varsinaisia kieltoja ja jäätymisiä ei tullut kuin yksi, ja siitäkin se pääsi yli ja pystyi jatkamaan mikä oli kiva. Mutta sujuvuus oli hukassa, kun oma energiani meni korkkia syövän koiran hallitsemiseen. Haukkuakin tuli vähän. Mutta yhtä kaikki SM-kisat on nyt korkattu freestylessä ensimmäisenä kleinspitzinä koskaan! Pisteistä tuomarit olivat kovasti eri mieltä, 155p/156p/142p. Keskiarvo siis 151p, jolla sija 12. Itse olisin ehkä odottanut enemmän noiden kahden ensimmäisen tuomarin antamien kaltaisia pisteitä, mutta näillä mennään mitä jaettiin.
(c) SporttiRakki
Hyvä mieli jäi kuitenkin uudesta ohjelmasta, ja kahden tuomarin kommentitkin olivat lupaavia. Luulen että lisään siihen vähän kaukotyöskentelyä, jonka jälkeen uskon että ilman korkinsyömistä ;) siitä voi saada sertin arvoisen ohjelman kyllä. Tästä on hyvä jatkaa! Taikalla oli hirveän hauskaa, kuten tavallista. Kaikki hienot kuvat otti SporttiRakki! Video räpellyksestä löytyy täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti